• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Капуста цвітна свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 3280; Баклажани сортів подовженої форми, довжина плоду не менше 10 см, ДСТУ 2660; Кабачки свіжі, вищого товарного сорту, довжина 7-16 см; Капуста червоноголова свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 4154; Перець солодкий свіжий, округлої форми, ДСТУ 2659; Гарбузи продовольчі свіжі, з плоскою, овальною та округлою формою, ДСТУ 3190; Виноград свіжий столовий, першого товарного сорту, ДСТУ 2438; Сливи свіжі, великоплідні, сорт вищий, від 35 мм; Груші середньостиглі, вищого товарного сорту, діаметр не менше 70 мм; Персики свіжі, вищого товарного сорту, не менше 55 мм , ДСТУ 7025; Малина свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 7179

Вимоги щодо предмету закупівлі (товару): 1. Товар по якості і безпечності повинен відповідати встановленим державним стандартам. За зовнішнім виглядом, запахом, смаком, кольором, консистенцією, продукти харчування повинні відповідати показникам якості. При цьому, якість продукції повинна відповідати діючим на момент проведення закупівель ДСТУ, ТУ.У та або іншим нормативним документам. 2. Доставка продукції здійснюється автотранспортом згідно з Санітарними правилами для підприємств продовольчої торгівлі у строк визначений замовником в договорі про закупівлю. 3. Обсяг кожної поставки згідно з заявками замовника. Час завозу товару з 9.00 до 15.00. 4. Кожна партія товару повинна відповідати заявці Замовника та мати супроводжувальні документами, що підтверджують якість товару (висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи та/або копія посвідчення про якість (та/або декларація виробника), тощо) із зазначенням строку придатності, умов збереження і температурного режиму. Зміст маркування: назва місцезнаходження виробника, пакувальника, назва місця походження, товарний знак виробника, позначення маси нетто, чи об'єму, склад продукту, поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) харчового продукту, строк (термін) придатності, умови зберігання, дата виготовлення (виробництва) і дата пакування (або фасування), на споживчу тару обов'язково наносять кінцеву дату споживання (термін придатності) «вжити до» або дату виробництва та строк придатності продукту, нанесення позначень нормативних документів тощо, відповідно до вимог ДСТУ щодо конкретного предмету закупівлі. Тара та упаковка товару повинні бути чистими, сухими, без стороннього запаху й порушення цілісності. 5. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов`язкова. 6. Термін придатності продукції повинен складати на момент поставки не менше 80% від загального терміну придатності товару. 7. Місце поставки товарів: - Зорянський заклад дошкільної освіти ясла- садок Зорянської сільської ради Рівненського району Рівненської області (с. Зоря, вул., Єдності, 6 ): - Капуста цвітна свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 3280 - 100 кг; - Баклажани сортів подовженої форми, довжина плоду не менше 10 см, ДСТУ 2660 - 150 кг; - Кабачки свіжі, вищого товарного сорту, довжина 7-16 см - 140 кг; - Капуста червоноголова свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 4154 - 70 кг; - Перець солодкий свіжий, округлої форми, ДСТУ 2659 - 70 кг; - Гарбузи продовольчі свіжі, з плоскою, овальною та округлою формою, ДСТУ 3190 - 70 кг; - Виноград свіжий столовий, першого товарного сорту, ДСТУ 2438 - 250 кг; - Сливи свіжі, великоплідні, сорт вищий, від 35 мм - 100 кг; - Груші середньостиглі, вищого товарного сорту, діаметр не менше 70 мм - 80 кг; - Персики свіжі, вищого товарного сорту, не менше 55 мм , ДСТУ 7025 - 100 кг; - Малина свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 7179 - 50 кг.

Завершена

89 900.00 UAH з ПДВ