• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

ДК 021:2015: 15130000-8 - М’ясопродукти (Сосиски з свинини, яловичини, сорт вищий, ДСТУ 4436 )

Поставка товару здійснюється ПРОДАВЦЕМ власним автотранспортом за адресою: 69011, місто Запоріжжя, вулиця Перша ливарна,буд.36 Поставка товару здійснюється з моменту підписання договору і до 01.08.2025 року включно, згідно до заявки Покупця, яка надається в телефонному режимі ( де попередньо оголошується день та дата отримання товару), дрібними партіями ( до 10 кг) один раз на тиждень з 8.00-16.00 год. в робочі дні ( з понеділка по п’ятницю). Обсяг кожної партії визначається Покупцем залежно від фактичної потреби. Транспортування даного виду продукту повинно проводитися відповідно до правил перевезення швидкопсувних вантажів, які діють на даному виді транспорту при додержані відповідних температурних режимів Розрахунок за цим Договором проводиться шляхом оплати товару ПОКУПЦЕМ за фактом поставки товару протягом 30 банківських днів з дати отримання товару на склад ПОКУПЦЯ у міру надходження бюджетних коштів на підставі рахунку-фактури та накладної ПРОДАВЦЯ ТЕХНІЧНІ, ЯКІСНІ ТА КІЛЬКІСНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ Сосиски - 100,00кг. Сосиски «вершкові» вищого ґатунку. Товар повинен бути виготовлений за технологічною інструкцією з дотриманням ветеринарно-санітарних правил і відповідає відповідній нормативній документації, показники якості мають відповідати ДСТУ 4436:2005, Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Сосиски за якістю повинні бути вищого ґатунку (сорту), а також виготовлені з м’яса свинини, яловичини. На смак ковбасні вироби мають бути смачні, запах має бути свіжим та без сторонніх запахів. Зовнішній вигляд: повинні бути з однорідною структурою – рожевий або світло-рожевий фарш, рівномірно перемішаний, без порожніх та сірих плям, без ушкоджень. За фізико-хімічними показниками ковбасні вироби повинні відповідати нормативним вимогам. Упаковка, яка відповідає вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування, етикетка повинна мати чіткий відбиток дати виробництва та кінцеву дату для споживання ( число, місяць, рік), умови зберігання, термін придатності. Строк придатності товару на момент поставки повинен становити не менше 90% від загального терміну зберігання. Сосиски повинні бути у натуральній оболонці. Мати пружню консистенцію, без шматочків жил та шпига. При натисканні залишається первинна форма. Не допускаються продукти з пліснявою, слиззю на оболонці, з рихлою та розповзаючою консистенцію. Без ГМО.

Завершена

17 000.00 UAH з ПДВ