-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
Овочі (капуста, морква, цибуля, буряк)
капуста - головки повинні бути свіжі, цілі, чисті, цілком сформовані, не уражені хворобами, непророслі, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення (пізня зимових сортів - біла), без стороннього запаху та присмаку, без ознак гнилі, без механічних пошкоджень та ушкоджень сільськогосподарськими шкідниками; середнього розміру, вагою не менше 1,5-2 кг. морква - коренеплоди повинні бути свіжі, чисті, цілі, не зів'ялі, не надтріснуті, без пошкоджень, не уражені хворобами, без надмірної зовнішньої вологи, типові для ботанічного сорту за формою та забарвленням.Середнього розміру, вагою не менше 70-100 гр. цибуля - цибулини повинні бути: визрілі, чисті, цілі, непророслі, не уражені хворобами, з сухими зовнішніми лусками (сорочкою); без ознак загнивання, запарення, відмороження; солодкі на смак, білого кольору; середнього розміру, вагою не менше 100 гр. буряк - коренеплоди повинні бути чисті, цілі, свіжі, незів'ялі, не надтріснуті, без ураження хворобами, без зайвої зовнішньої вологи; типові для ботанічного сорту за формою та забарвленням, середнього розміру, вагою не менше 150-200 гр, м'якуш соковитий, темно-червоний різних відтінків залежно від ботанічного сорту. часник - плоди повинні бути свіжі, цілі, чисті, здорові, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, з плодоніжкою або без неї, без механічних пошкоджень. не ушкоджені шкідниками та не уражені хворобами, не підморожені. Не допускається наявність землі.