-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
М'ясо
Технічні та якісні характеристики Товару повинні відповідати нормативним актам (державним стандартам/умовам)/технічним регламентам/нормам) (далі — нормативно-технічні документи), вимогам чинного санітарного законодавства України, тощо. Кожна партія товару повинна бути окремо розфасована відповідно до заявки Замовника та мати супроводжувальні документи, що підтверджують якість товару (копія посвідчення про якість, декларація виробника та ін.) із зазначенням строку придатності, умов зберігання і температурного режиму. Продукти приймаються лише за наявності супровідних документів, що підтверджують їх походження, безпечність і якість. Продукція повинна постачатися у пакуванні з відповідним маркуванням. На кожній одиниці фасування або на ярлику, який кріпиться до упаковки, повинне бути маркування, згідно з Законом № 771/97-ВР та Законом № 2639-VIII. Маркування товарів повинно відповідати вимогам Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів». Документи повинні засвідчувати безпечність і якість Товару – ґатунок, категорію, дату виготовлення на підприємстві, термін реалізації, умови зберігання (для Товарів, що швидко псуються, термін реалізації і час виготовлення позначаються у годинах).