-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Рис круглозернистий, шліфований, сорт перший; Крупа пшенична Артек, ДСТУ 7699; Крупа перлова №3; Крупа пшоняна, шліфована, сорт вищий; Крупа гречана ядриця, ґатунок перший; Крупа ячна №2
Перед заключенням договору з переможцем, учасник повинен надати замовнику на розгляд наступні документами: 1) посвідченням про якість чи декларацією виробника; 2) інші документи на вимогу Покупця що підтверджують відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами. Рис круглозернистий, шліфований, сорт перший, 1 кг (ДК 021:2015: 15610000-7 - Продукція борошномельно-круп'яної промисловості, 15614200-7 - Рис шліфований) Крупа незіпріла, повинна мати властивий здоровому зерну, нормальний запах (без затхлого, солодового, пліснявого та інших сторонніх запахів); нормальний колір. Не заражена шкідниками. Фасування – мішок вагою 25 кг. Кожна одиниця упаковки забезпечується маркувальним ярликом: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Якість відповідно до ГОСТ, ДСТУ, ТУ та інших документів, що діють на території України. Залишок терміну зберігання на момент поставки продукту повинен бути не менше 85% загального терміну зберігання. Крупа пшенична Артек, ДСТУ 7699, 1 кг (ДК 021:2015: 15610000-7 - Продукція борошномельно-круп'яної промисловості) Якісна озима (пшенична) крупа повинна мати однотонний світлокоричневий відтінок, не повинна мати невідлущених зерен, чужерідних добавок та різноманітного сміття. Злипшихся комків не повинно бути, сухе чисте зерно без затхлості та плісняви, фасування у мішку, вагою 25 кг. Не допускається наявність пошкодженої шкідниками, ураженої хворобами продукції. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Якість товару повинна відповідати ДСТУ, ГОСТ,ТУ та інших документів, що діють на території України. Залишок терміну зберігання на момент поставки продукту повинен бути не менше 85% загального терміну зберігання. Крупа перлова №3, 1 кг (ДК 021:2015: 15610000-7 - Продукція борошномельно-круп'яної промисловості) Крупа перлова повинна бути незіпріла, повинна мати властивий здоровому зерну, нормальний запах (без затхлого, солодового, пліснявого та інших сторонніх запахів); нормальний колір. Не заражена шкідниками. Фасування – мішок вагою 25 кг. Кожна одиниця упаковки забезпечується маркувальним ярликом: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Якість відповідно до ГОСТ, ДСТУ, ТУ та інших документів, що діють на території України. Залишок терміну зберігання на момент поставки продукту повинен бути не менше 85% загального терміну зберігання. Крупа пшоняна, шліфована, сорт вищий, 1 кг (ДК 021:2015: 15610000-7 - Продукція борошномельно-круп'яної промисловості) Пшоно шліфоване повинно мати жовтий колір різних відтінків, притаманний пшону смак та запах, бути чистим , сухим , без затхлості та плісняви. Фасування – у мішках вагою 25 кг. Кожна одиниця упаковки забезпечується маркувальним ярликом: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Якість відповідно до ГОСТ, ДСТУ, ТУ та інших документів, що діють на території України. Залишок терміну зберігання на момент поставки продукту повинен бути не менше 85% загального терміну зберігання. Крупа гречана ядриця, ґатунок перший, 1 кг (ДК 021:2015: 15610000-7 - Продукція борошномельно-круп'яної промисловості) Крупа гречана ядриця, жарена, швидко зварювальна першого ґатунку. Запах властивий гречаній крупі, смак повинен бути притаманний гречаній крупі, цільне ядро без стороннього запаху, нормальний колір. Не заражена шкідниками. Фасування – мішок вагою 25 кг. Кожна одиниця упаковки забезпечується маркувальним ярликом: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Якість відповідно до ГОСТ, ДСТУ, ТУ та інших документів, що діють на території України. Залишок терміну зберігання на момент поставки продукту повинен бути не менше 85% загального терміну зберігання. Крупа ячна №2 Якісна ячна крупа повинна мати однотонний світлокоричневий відтінок, не повинна мати невідлущених зерен, чужерідних добавок та різноманітного сміття. Злипшихся комків не повинно бути, сухе чисте зерно без затхлості та плісняви, фасування у мішку, вагою 25 кг. Не допускається наявність пошкодженої шкідниками, ураженої хворобами продукції. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Якість товару повинна відповідати ДСТУ, ГОСТ,ТУ та інших документів, що діють на території України. Залишок терміну зберігання на момент поставки продукту повинен бути не менше 85% загального терміну зберігання.