• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

М'ясо

Постачання охолодженого м’яса яловичини та свинини здійснюється щодня в обсязі 10 кг відповідно до заявки. Охолоджене м’ясо курки постачається двічі на тиждень у кількості 5 кг відповідно до заявки. Охолоджена яловича печінка постачається раз на тиждень у кількості 5 кг відповідно до заявки. Усе м’ясо повинно бути марковане та мати відповідну печатку згідно з вимогами ДСТУ, а також постачатися у відповідній тарі. Заявки подаються відповідно до інструкції організації харчування, затвердженої наказом Міністерства освіти і науки України та Міністерства охорони здоров’я України від 17.04.2006 № 298/227.

Завершена

811 460.00 UAH з ПДВ