-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
- 2
Масло солодковершкове 82%, ДСТУ 4399 за кодом ДК 021:2015 Єдиний закупівельний словник: 15530000-2 Вершкове масло
Строк поставки товарів: з моменту укладання договору до 31.05.2025 року. Після укладання договору перша партія товару повинна бути поставлена в найкоротший термін після подання заявки Замовником – в термін до 3х днів, для забезпечення харчування хворих, або в інший термін, попередньо узгоджений з Замовником. Постачальник здійснює поставку якісного товару Замовнику в асортименті, кількості та за цінами, визначеними цим Договором. Поставка здійснюється з дати подання заявки шляхом мобільного зв’язку або на електронну адресу Постачальника. Доставка товару без представника постачальника не допускається, якщо інше не узгоджено окремо. Найменування товару згідно документів виробника в цьому договорі повинні відповідати технічній специфікації товару, сформованої адміністратором електронного каталогу даної закупівлі запиту пропозиції постачальників. Місце поставки товару: 61068, Україна, Харківська область, Харків, вул. Академіка Павлова, 46 (харчоблок інституту). Замовник отримує товар згідно своїх Заявок. Поставка товарів здійснюється дрібними партіями, відповідно до потреб Замовника, в обсягах та у строк визначений замовленням (заявкою) Замовника, протягом 3 (трьох) днів з моменту отримання замовлення (заявки). Замовлення (заявка) на отримання партії Товару надсилається Замовником на електронну адресу Постачальника або за допомогою телефонного зв’язку. Заявка вважається отриманою Постачальником через дві години з моменту відправки Замовником електронного повідомлення. Орієнтовний графік поставки - один раз на 2тижні. Постачальник зобов'язаний передавати товар Замовнику з 6-00 до 8-00 ранку, або в термін, вказаний в заявці Замовника. В момент поставки товару Замовнику, останній проводить прийомку по супроводжуючим документам. Постачальник за свій рахунок проводить доставку товару до місць використання транспортом, що забезпечує зберігання і якість товару, який обладнаний у відповідності з вимогами щодо транспортування харчових продуктів, затвердженими Санітарними правилами.