• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби ДК 021:2015: 15810000-9 (хліб житньо-пшеничний, хліб пшеничний ДК 021:2015: 15811100-7 Хліб)

Умови постачання (розділ VII проєкту Договору): Постачальник забезпечує поставку товару до КНП СОР «Сумський обласний спеціалізований диспансер радіаційного захисту населення» відповідно до замовлення, наданого Покупцем. Товар поставляється спеціальним транспортом Постачальника щоденно протягом року (включаючи вихідні та святкові дні), в першій половині дня (за угодою Сторін час поставки товару може бути переглянутий). Поставка, розвантаження, доставка в склад товару здійснюється за рахунок та силами Постачальника за адресом: м. Суми, пл. Троїцька, 14. (приміщення харчоблоку). Уточнення характеристик товару Запропонований учасником товар повинен відповідати таким вимогам: 1. Якість предмету закупівлі повинна відповідати Законів України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», «Про якість та безпеку харчових продуктів та продовольчої сировини» (зі змінами), ДСТУ, ТУ, актам санітарного законодавства України та іншим нормативно-правовим документам, що діють на території України (ДСТУ 4583:2006 «Хліб із житнього та суміші житнього і пшеничного борошна. Загальні технічні умови»; ДСТУ 7517:2014 «Хліб із пшеничного борошна. Загальні технічні вимоги» та інш.). 2. Хліб житньо-пшеничний – повинен відповідати вимогам Державних стандартів на даний вид продукції та має бути виготовлений з суміші житнього та пшеничного борошна, добре пропечений, не липкий і не вологий на дотик, без грудочок, пустот та слідів непромісу, з рівномірною пористістю, еластичний. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов’язкова. Хліб нічної випічки. Термін придатності товару не більше 72 годин з моменту його виготовлення. Вага не менше 0,600 кг. 3. Хліб пшеничний – повинен бути свіжим, якісним. Форма хліба його смак та запах повинні відповідати даному різновиду хліба. Забарвлення скоринки золотисто-жовтого кольору, м’якушка хліба повинна бути гарно пропечена, еластична, не крихка, рівномірно розпушена. Хліб нічної випічки. Термін придатності товару не більше 48 годин з моменту його виготовлення. Вага не менше 0,600 кг. 4. Товар не повинен містити в собі вироби ненатурального походження, продукти, що містять синтетичні барвники, ароматизатори, підсилювачі смаку, консерванти тощо. Пакування, у якому відвантажується предмет закупівлі, та умови транспортування товару повинні відповідати характеру товару. 5. Ціна за одиницю товару вказується з урахуванням витрат на транспортування товару, страхування, завантаження, розвантаження, сплати митних тарифів, з урахуванням всіх податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені. 6. Постачальник протягом всього терміну поставки гарантує якість товару, згідно з санітарно-технічними вимогами, яка повинна відповідати найвищому рівню технологій і стандартів (якісне посвідчення, сертифікати, висновки тощо). Забороняється постачання товарів, термін реалізації (зберігання) яких минув. 7. Поставка товару здійснюється в заклад відповідно до заявок та за адресою замовника 7 разів на тиждень (понеділок, вівторок, середа, четвер, п’ятниця, субота, неділя) з 7-00 до 11-00 год., а в іншому випадку по потребі Замовника. Заявки надаються замовником по телефону. За угодою сторін час поставки товару може бути переглянутий. 8. При поставці постачальник обов’язково надає декларацію виробника або посвідчення про якість (відповідно до Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про якість та безпеку харчових продуктів та продовольчої сировини»»), сертифікат відповідності. 9. Доставка продукції повинна проводитися спеціалізованим автотранспортом згідно з правилами перевезення харчових продуктів. Автомобіль, що перевозить харчові продукти, повинен проходити періодичну санітарну обробку (що підтверджується копією договору про проведення санітарної обробки транспортного засобу або довідкою, що засвідчує факт проведення санітарної обробки транспортного засобу). Водій та особи, що супроводжують транспорт повинні мати санітарну книжку з відміткою, дійсною на момент кожного завозу товару та бути забезпеченими санітарним одягом. 10. У разі поставки неякісного товару або не відповідного товару, такий товар повертається Постачальнику або підлягає обміну за рахунок Постачальника. 11. Постачальник повинен бути зареєстрований в Державному реєстрі потужностей операторів ринку і мати сертифікат на систему управління безпечністю харчових продуктів, дійсний на дату підписання договору. № з/п Характеристика Значення 1 Аромат властивий даному виду виробів, без стороннього присмаку 2 Споживча упаковка в упаковці (пакет з полімерної плівки), не нарізаний та/або нарізаний 3 За формою відповідає виду виробу. Відповідає формі, в якій проводили випікання, без бокових виливів 4 Вологість, %, не більше 50 5 Поверхня відповідає виду виробу, без забруднення, дозволено невеликі тріщини та підриви. Для упакованих виробів дозволено незначну зморшкуватість 6 Стан м’якушки добре пропечений, не вологий на дотик, без комочків та слідів недомісу, після притиснення м'якіш повинна приймати первинну форму, без пустот та ущільнень 7 За способом випікання формовий 8 Пористість, %, не менше 54 9 Спосіб виробництва механізоване виробництво 10 Колір від світло-жовтого до темно-коричневого, без підгорілості 11 Запах, смак властивий даному виду виробів, без стороннього запаху, смаку 12 Масова частка цукру в перерахунку на суху речовину, % відповідно до установленого вмісту згідно з рецептурою, % з допустимим відхиленням ± 1 13 Масова частка жиру в перерахунку на суху речовину, % відповідно до установленого вмісту згідно з рецептурою, % з допустимим відхиленням ± 0,5

Завершена

384 000.00 UAH з ПДВ