-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Ковбаса сирокопчена
Відповідно до розділу IV та V Проєкту договору. 1. Ковбаса сирокопчена вищого сорту традиційного асортименту повинна відповідати ДСТУ 4427:2005 «Ковбаси сирокопчені та сировялені. Загальні технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. 2. Ковбаси сирокопчені мають бути виготовлені у вигляді цілих батонів вагою від 300 до 500 та/або від 500 до 1000 г. Ковбаси повинні бути упакованими в чисті ящики із картону та інші види тари, дозволені Центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України для контакту з харчовими продуктами, що забезпечують збереженість та якість продукції під час транспортування, відвантаження, зберігання. У кожну одиницю транспортної тари пакують ковбасу однієї назви. Пакування ковбас різних назв дозволяється тільки за погодженням із замовником. Транспортування ковбас повинно здійснюватися у критих транспортних засобах, згідно з правилами перевезення вантажів, що швидко псуються. Транспортування продукції без пакування (навалом) та у відкритих автомашинах не дозволяється. Кожна партія ковбас повинна супроводжуватися документом, що засвідчує їх безпечність та якість. 3. Маркування повинно бути виконане відповідно до вимог ДСТУ 4427:2005 «Ковбаси сирокопчені та сировялені. Загальні технічні умови». 4. Строк придатності сирокопчених ковбас вищого сорту за температури не вищої ніж 15 °С в день її постачання на склад замовника повинен становити не менше 90 діб.