-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Шинка варено-копчена
Відповідно до розділу IV та V Проєкту договору. Примірні вимоги до шинки варено - копченої: поверхня чиста, суха, без плям, злипів, пошкоджень ззовні. На розрізі м’язова тканина світло- рожевого кольору, без сірих плям, з прошарками жиру (сала) свинячого білого кольору або із світло - рожевим відтінком. Запах приємний, з ароматом спецій. Шинка варено – копчена повинна відповідати нормативному документу на цей вид продукції а саме ДСТУ 4668:2006 та Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Консистенція - пружна. Смак приємний, злегка гострий, в міру солоний, з вираженим ароматом прянощів, з запахом часнику або без нього, без сторонніх присмаку і запаху. Зазначений продукт повинен бути у натуральній оболонці та у вакуумній упаковці або модифікованому газовому середовищі. Тара, яка має бути використана для пакування та транспортування товару, повинна бути чистою, сухою, неушкодженою, добре запакованою та не повинна мати стороннього запаху, з відповідним маркуванням. Строк придатності товару повинен становити не менше 80 % від терміну зберігання даного виду товару з дня поставки його на склад Замовника. Загальний термін придатності повиннен бути не менше 20 діб, при температурі, придатній для зберігання даного виду продукції.