• Відкриті торги з особливостями
  • Мультилотова
  • КЕП

лот № 1 – для їдальні у м. Харкові: тушки курячі 1-ї категорії випотрошені заморожені, код за ДК 021:2015 15112130-6 Курятина; філе куряче заморожене, код за ДК 021:2015 15112130-6 Курятина; філе індички заморожене, код за ДК 021:2015 15112120-3 Індичатина; свинина без кістки напівфабрикат заморожена, код за ДК 021:2015 15113000-3 Свинина; корейка свиняча без кістки заморожена, код за ДК 021:2015 15113000-3 Свинина; печінка яловича заморожена, код за ДК 021:2015 15114000-0 Потрухи; м'ясо яловиче без кістки напівфабрикат тазостегнова частина заморожене, код за ДК 021:2015 15111100-0 Яловичина; язик яловичий заморожений, код за ДК 021:2015 15111100-0 Яловичина; лот № 2 – для їдальні у м. Полтаві: тушки курячі 1-ї категорії випотрошені заморожені, код за ДК 021:2015 15112130-6 Курятина; стегно куряче заморожене, код за ДК 021:2015 15112130-6 Курятина; філе куряче заморожене, код за ДК 021:2015 15112130-6 Курятина; філе індички заморожене, код за ДК 021:2015 15112120-3 Індичатина; свинина без кістки напівфабрикат заморожена, код за ДК 021:2015 15113000-3 Свинина; корейка свиняча без кістки заморожена, код за ДК 021:2015 15113000-3 Свинина; печінка яловича заморожена, код за ДК 021:2015 15114000-0 Потрухи; печінка куряча заморожена, код за ДК 021:2015 15112300-9 Печінка свійської птиці

1) Мова (мови), якою (якими) повинні готуватися тендерні пропозиції: Тендерні пропозиції Учасників та усі документи, що мають відношення до тендерної пропозиції та підготовлені безпосередньо Учасником повинні бути викладені українською мовою. (детальніше у тендерній документації’). 2) Розмір, вид та умови надання забезпечення тендерних пропозицій (якщо замовник вимагає його надати). Не вимагається.

Завершена

2 219 972.27 UAH з ПДВ
мін. крок: 0% або 1 099.88 UAH