-
Відкриті торги з особливостями
-
Однолотова
-
КЕП
Столовий посуд: тарілки - 39221210-2; блюдця - 39221230-8; бульйонниці - 39221200-9; салатники - 39221200-9; стакани - 39221123-5
Місце постачання товарів: 02222, м. Київ, вул. Пухівська, буд. 7. Кількість та обсяг поставки товару згідно Додатку 2 “Технічна специфікація” до тендерної документації. Детальна інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі (обсяги предмета закупівлі) наведено в Додатку 2 “Технічна специфікація”. Строк поставки товару у повному обсязі не повинен перевищувати 20 (двадцяти) робочих днів від дати підписання Договору уповноваженими особами Сторін. з технічних питань: Ігнатенко Олександр, начальник відділу організації харчування управління організаційного забезпечення Департаменту забезпечення діяльності Національного банку України, адреса: вул. Інститутська, буд. 11-б, м. Київ, 01601; телефон: (050) 331-83-69, електронна адреса: Oleksandr.Ihnatenko@bank.gov.ua; Пуленко Наталія, головний фахівець відділу організації харчування управління організаційного забезпечення Департаменту забезпечення діяльності Національного банку України, адреса: вул. Інститутська, буд. 11-б, м. Київ, 01601; телефон: (096) 327-41-30, електронна адреса: Nataliia.Pulenko@bank.gov.ua. з організаційних питань: Скічко Ольга, старший менеджер управління публічних закупівель Департаменту закупівель, телефон: (067) 790-85-65, електронна адреса: Olha.Skichko@bank.gov.ua
мін. крок: 0.8% або 1 000.00 UAH