-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Овочі: Цибуля ріпчаста свіжа, першого товарного сорту, від 4 см, ДСТУ 3234, 1 кг (0322113-1 Цибуля)); (Капуста білоголова свіжа, пізньостигла, першого товарного сорту, ДСТУ 7037, 1 кг (03221410-3 Капуста качанна)); (Буряк столовий першого товарного сорту, 5-10 см, ДСТУ 7033, 1 кг (03221111-7 Буряк)); (Морква свіжа першого товарного сорту, ДСТУ 7035, 1 кг (03221112 -4 Морква))
згідно ДК 021:2015 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи (Овочі: Цибуля ріпчаста свіжа, першого товарного сорту, від 4 см, ДСТУ 3234, 1 кг (0322113-1 Цибуля)); (Капуста білоголова свіжа, пізньостигла, першого товарного сорту, ДСТУ 7037, 1 кг (03221410-3 Капуста качанна)); (Буряк столовий першого товарного сорту, 5-10 см, ДСТУ 7033, 1 кг (03221111-7 Буряк)); (Морква свіжа першого товарного сорту, ДСТУ 7035, 1 кг (03221112 -4 Морква)) Вимоги щодо постачання та якості товару. Постачальник повинен поставити Замовнику товар, якість якого повинна відповідати вимогам державних стандартів (відповідно ДСТУ 3234, 7037, 7033 та 7035), санітарно-гігієничним вимогам та вимогам безпечності. Якість та безпечність товару повинна підтверджуватися відповідними документами: сертифікатом якості на кожну партію товару, якісним посвідченням тощо. Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару. (Цибуля ріпчаста свіжа, першого товарного сорту, від 4 см, ДСТУ 3234, 1 кг (0322113-1 Цибуля)). Цибуля ріпчаста має бути свіжою, зрілою, здоровою, чистою, цілою, вирощеною в природніх умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, сухою, не порослою з сухими зовнішніми цибульними лушпиннями. Форма і колір повинні відповідати ботанічному сорту. Без ГМО. Розмір – від 4 см в діаметрі. Якість згідно ДСТУ 3234. Всього: 100 кг. (Капуста білоголова свіжа, пізньостигла, першого товарного сорту, ДСТУ 7037, 1 кг (03221410-3 Капуста качанна)). Капуста білоголова свіжа, вирощена в природніх умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин. Головки свіжі, цілі, здорові, чисті, цілком сформовані, непророслі з щільною або менш щільною структурою типовою для ботанічного сорту, без стороннього запаху і присмаку, не ушкодженні сільськогосподарськими шкідниками. Без ГМО. Якість згідно ДСТУ 7037. Всього: 150 кг. (Буряк столовий першого товарного сорту, 5-10 см, ДСТУ 7033, 1 кг (03221111-7 Буряк)). Коренеплоди повинні бути свіжими, цілими, чистими, не зів’ялими, не тріснутими, без пошкоджень, не уражені хворобами, без зайвої зовнішньої вологи, типовими для ботанічного сорту за формою і забарвленням, з довжиною залишених черешків не більше ніж 2,0 см або обрізаних врівень з плечиками коренеплода. Допустимі коренеплоди з надламаними корінцями, коренеплоди з відхилами за формою, але не потворні, із зарубцьованими тріщинами (біля головки коренеплоду), які не спотворюють його форму. Запах і смак повинен бути властивим даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і присмаку. М’якуш соковитий, темно-червоний різних відтінків залежно від особливостей ботанічного сорту. Якість згідно ДСТУ 7033. Всього: 100 кг. (Морква свіжа першого товарного сорту, ДСТУ 7035, 1 кг (03221112 -4 Морква)). Морква має бути свіжою, столовою, вирощеною в природних умовах, без перевищеного. вмісту хімічних речовин, свіжа, чиста, здорова, щільна достатньої зрілості, типова для ботанічного сорту формою і кольором, без ознак гнилі, без сторонніх запахів, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Якість згідно ДСТУ 7035. Всього: 100 кг. Фасування: мішки, сітки. Пакувальні матеріали повинні забезпечувати зберігання продукту під час його транспортування та бути міцними. Загальна вага всіх овочів, що постачаються, повинна становити не менше 450 кг. Постачання здійснюється на адресу Замовника: м. Харків, вул. Танкопія, 43, 61099, партіями згідно заявок замовника за рахунок Постачальника у термін до 28 грудня 2023 року. Розрахунок за товар здійснюється Замовником шляхом оплати за фактично поставлені товари на підставі належним чином оформлених накладних та рахунків наданих Постачальником не пізніше 10-ти днів після отримання товару.