-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Макаронні вироби, група Б, клас перший, ДСТУ 7043, 1 кг
Постачання товару здійснюється один раз на тиждень. Макаронні вироби (вищого ґатунку) - Вищий ґатунок, сухі, без стороннього запаху, гіркоти, виготовлені не з твердих сортів пшениці. Колір виробів однотонний з кремовим або жовтуватим відтінком. Поверхня виробів має бути гладенькою, допускається незначна шорсткість, форма виробів правильна і відповідає їхній назві. У макаронах допускаються вигини і викривлення, які не погіршують товарний вигляд виробів. Смак і запах не повинні мати сторонніх присмаків і запахів. При варінні до готовності вироби не повинні втрачати форму, склеюватись між собою, утворювати клубки, розвалюватись по швах. Мішки масою нетто не більше 20 кг. Мішки повинні бути міцними, чистими, сухими, не зараженими амбарними шкідниками, без стороннього запаху. На упаковці повинно бути нанесене маркування спеціальним штампом або наклеєно ярлик. Маркування повинно містити такі дані: товарний знак і назву підприємства – виробника; його місцезнаходження; назву виробів, їх групу і клас; масу нетто і брутто; номер стандарту. Якість запропонованого товару учасник підтверджує наданням якісних посвідчень: декларація виробника або посвідчення про якість, що посвідчують якість товару та його відповідність державним стандартам України, зокрема відповідність ДСТУ, ТУ. . Гарантійний лист від учасника про те, що термін придатності до закінчення реалізації буде складати не менше 80 % від основного терміну придатності при поставці товару. При постачанні товару обов’язково надаються супровідні документи, що підтверджують його походження, безпечність та якість, відповідність вимогам державних та/або міжнародних стандартів, технічних умов (за умови, що технічні умови на зазначений товар мають показники не нижчі, ніж визначено в державних (національних (регіональних)) стандартах). Товар має постачатися дрібними партіями у кількості та асортименті згідно із заявками Замовника. Доставка проводиться транспортом Постачальника з дотриманням санітарно-гігієнічних умов зберігання та перевезення продукції. Транспортування товару здійснюється у транспортних засобах, обладнаних холодильною установкою, або в інших дозволених для даної продукції транспортних засобах з дотриманням вимог наказу Міністерства транспорту України від 14.10.1997 №363 «Про затвердження Правил перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні» (зі змінами та доповненнями).