• Відкриті торги з особливостями
  • Однолотова
  • КЕП

Овочі в асортименті

Овочі в асортименті – 10500 кг. в т.ч.: Капуста – 4500 кг.; Буряк столовий – 2400 кг.; Морква – 1800 кг.; Цибуля – 1800 кг.. Номенклатура, асортимент, вимоги до предмету закупівлі зазначено у Додатку 1 до тендерної документації «Технічна специфікація». Категорії замовника - підприємства, установи, організації, зазначені у пункті 3 частини першої статті 2 Закону України «Про публічні закупівлі». Вид закупівлі - процедура закупівлі (відкриті торги, з урахуванням Особливостей). Застосовані критерії оцінки - Єдиним критерієм оцінки згідно даної процедури відкритих торгів є ціна (питома вага критерію – 100%). Мова (мови), якою (якими) повинні готуватися тендерні пропозиції - Під час проведення процедури закупівлі усі документи, що мають відношення до тендерної пропозиції та складаються безпосередньо учасником, викладаються українською мовою.

Торги не відбулися

257 400.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 1 287.00 UAH