• Відкриті торги з особливостями
  • Однолотова
  • КЕП

М’ясо свинини (м’якоть на кості (охолоджене)); Тушки курей домашні (охолоджені)

М’ясо свинини (м’якоть на кості (охолоджене)) – 4100 кг.; Тушки курей домашні (охолоджені) – 3000 кг.. Номенклатура, асортимент, вимоги до предмету закупівлі зазначено у Додатку 1 до тендерної документації «Технічна специфікація». Категорії замовника - підприємства, установи, організації, зазначені у пункті 3 частини першої статті 2 Закону України «Про публічні закупівлі». Вид закупівлі - процедура закупівлі (відкриті торги, з урахуванням Особливостей). Застосовані критерії оцінки - Єдиним критерієм оцінки згідно даної процедури відкритих торгів є ціна (питома вага критерію – 100%). Мова (мови), якою (якими) повинні готуватися тендерні пропозиції - Під час проведення процедури закупівлі усі документи, що мають відношення до тендерної пропозиції та складаються безпосередньо учасником, викладаються українською мовою.

Завершена

859 000.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 4 295.00 UAH