-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
«М’ясо (філе куряче, свиняча лопатка)» (ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо)
Свиняча лопатка заморожена – частина свинячого окосту, прилегла до плечового суглобу туші свійських свиней. М’ясо свинини має бути охолоджене невеликими брикетами 3-10 кг., мин. частка жиру. Поверхня м’яса має бути чиста, незавітрена, без ослизнювання, без бахромок, краї зарівняні, м’ясо очищене від сухожиль і грубих поверхневих плівок. Колір від світло – рожевого до червоного. Смак і запах характерний для доброякісного м’яса без сторонніх смаків і запахів. Наявність хрящів і кісток не допускається. Товар має повністю відповідати стандартам ДСТУ, кожна партія має супроводжуватись посвідченням про якість, декларацією виробника або іншим документом, що встановлений діючим законодавством на запропоновану продукцію. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО». Куряче філе повинне бути свіжим, не містити побічних включень, не мати сторонніх присмаків і запахів. Повинні мати температуру від мінус 2 до + 4оС включно у товщі курячого філе. Поверхня упаковки повинна бути чиста, без зовнішніх пошкоджень. Куряче філе повинне мати запах, що властивий свіжому курячому м’ясу. Допускається куряче філе зі строком придатності не менше 80 % від загального строку придатності.