-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
Стегно куряче (на кістці з шкіркою охолоджене), філе куряче
Стегно куряче (на кістці з шкіркою охолоджене) - для виготовлення стегна курячого (на кістці з шкіркою охолоджене) використовуються кури тільки вітчизняного 1 х виробництва та які відповідають вимогам діючим ДСТУ, які розроблені на основі діючого ДСТУ. Стегно куряче (на кістці з шкіркою охолоджене) повинне бути охолоджене, блідо - рожевого кольору, без крововиливів і сторонніх запахів і сторонньої рідини. Філе куряче - філе птиці без шкіри і грудної кісті. Для виготовлення м’яса філе використовуються кури тільки вітчизняного виробництва та які відповідають вимогам діючим ДСТУ або ТУ, які розроблені на основі діючого ДСТУ. Філе повинне бути охолодженими, блідо - рожевого кольору, без крововиливів і сторонніх запахів і сторонньої рідини.
Завершена
84 550.00
UAH без ПДВ