-
Відкриті торги
-
Безлотова
-
КЕП
ДК 021:2015: код 03220000-9 «Овочі, фрукти та горіхи» (Яблука; Банани; Лимони; Апельсини; Мандарини; Персики; Полуниця; Слива; Абрикос; Вишня; Черешня; Малина; Смородина; Виноград; Груші; Капуста білокачанна сезонна; Капуста білокачанна рання; Капуста цвітна; Капуста червоноголова; Цибуля сезонна; Цибуля рання зелена; Морква сезонна; Морква рання; Буряк сезонний; Буряк ранній; Кабачки; Гарбуз; Огірки сезонні; Огірки ранні в т. ч. тепличні; Помідори сезонні; Помідори ранні в т. ч. тепличні; Баклажани; Перець солодкий; Часник)
ОГОЛОШЕННЯ про проведення відкритих торгів* 1. Найменування замовника: Виконавчий комітет Корсунь - Шевченківської міської ради. 2. Категорія замовника: органи державної влади та органи місцевого самоврядування, зазначені у пункті 1 частини першої статті 2 Закону України «Про публічні закупівлі». 3. Ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань: 04061599. 4. Місцезнаходження замовника: 19400, Черкаська обл., Корсунь-Шевченківський р-н, м. Корсунь-Шевченківський, вул. Шевченка, буд. 42. 5. Контактна особа замовника, уповноважена здійснювати зв’язок з учасниками: Безуглий Роман Васильович, уповноважена особа з питань організації та проведення процедур закупівель Виконавчого комітету Корсунь-Шевченківської міської ради, телефон +380473524874, e-mail: rada_korsun@ukr.net. 6. Вид предмета закупівлі: Товари. 7. Конкретна назва предмета закупівлі: Яблука; Банани; Лимони; Апельсини; Мандарини; Персики; Полуниця; Слива; Абрикос; Вишня; Черешня; Малина; Смородина; Виноград; Груші; Капуста білокачанна сезонна; Капуста білокачанна рання; Капуста цвітна; Капуста червоноголова; Цибуля сезонна; Цибуля рання зелена; Морква сезонна; Морква рання; Буряк сезонний; Буряк ранній; Кабачки; Гарбуз; Огірки сезонні; Огірки ранні в т. ч. тепличні; Помідори сезонні; Помідори ранні в т. ч. тепличні; Баклажани; Перець солодкий; Часник. 8. Коди та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): ДК 021:2015: код 03220000-9 «Овочі, фрукти та горіхи» (окремі частини предмету закупівлі (лоти) – не передбачено). 9. Код товару, визначеного згідно з Єдиним закупівельним словником, що найбільше відповідає назві номенклатурної позиції предмета закупівлі: Яблука - ДК 021:2015: код 03222321-9 «Яблука»; Банани - ДК 021:2015: код 03222111-4 «Банани»; Лимони - ДК 021:2015: код 03222210-8 «Лимони»; Апельсини - ДК 021:2015: код 03222220-1 «Апельсини»; Мандарини - ДК 021:2015: код 03222240-7 «Мандарини»; Персики - ДК 021:2015: код 03222332-9 «Персики»; Полуниця - ДК 021:2015: код 03222313-0 «Полуниця»; Слива - ДК 021:2015: код 03222334-3 «Сливи»; Абрикос - ДК 021:2015: код 03222331-2 «Абрикоси»; Вишня - ДК 021:2015: код 03222333-6 «Вишні та черешні»; Черешня - ДК 021:2015: код 03222333-6 «Вишні та черешні»; Малина - ДК 021:2015: код 03222314-7 «Малина»; Смородина - ДК 021:2015: код 03222311-6 «Смородина»; Виноград - ДК 021:2015: код 03222341-5 «Виноград столовий»; Груші - ДК 021:2015: код 03222322-6 «Груші»; Капуста білокачанна сезонна - ДК 021:2015: код 03221410-3 «Капуста качанна»; Капуста білокачанна рання - ДК 021:2015: код 03221410-3 «Капуста качанна»; Капуста цвітна - - ДК 021:2015: код 03221420-6 «Капуста цвітна»; Капуста червоноголова - ДК 021:2015: код 03221410-3 «Капуста качанна»; Цибуля сезонна - ДК 021:2015: код 03221113-1 «Цибуля»; Цибуля рання зелена - ДК 021:2015: код 03221113-1 «Цибуля»; Морква сезонна - ДК 021:2015: код 03221112-4 «Морква»; Морква рання - ДК 021:2015: код 03221112-4 «Морква»; Буряк сезонний - ДК 021:2015: код 03221111-7 «Буряк»; Буряк ранній - ДК 021:2015: код 03221111-7 «Буряк»; Кабачки - ДК 021:2015: код 03221250-3 «Кабачки»; Гарбуз - ДК 021:2015: код 03221200-8 «Плодові овочі»; Огірки сезонні - ДК 021:2015: код 03221270-9 «Огірки»; Огірки ранні в т. ч. тепличні - ДК 021:2015: код 03221270-9 «Огірки»; Помідори сезонні - ДК 021:2015: код 03221240-0 «Помідори»; Помідори ранні в т. ч. тепличні - ДК 021:2015: код 03221240-0 «Помідори»; Баклажани - ДК 021:2015: код 03221200-8 «Плодові овочі»; Перець солодкий - ДК 021:2015: код 03221230-7 «Перець овочевий»; Часник - ДК 021:2015: код 03221200-8 «Плодові овочі». 10. Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: Яблука – 2946 кг., Банани –990 кг., Лимони – 300 кг. , Апельсини –356 кг. , Мандарини – 357 кг., Персики – 190 кг., Полуниця – 190кг., Слива – 190 кг., Абрикос – 205 кг., Вишня – 245 кг., Черешня – 95 кг., Малина – 210 кг., Смородина – 180 кг., Виноград – 235 кг., Груші – 210 кг., Капуста білокачанна сезонна – 736 кг., Капуста білокачанна рання – 490 кг., Капуста цвітна – 382 кг., Капуста червоноголова – 117 кг., Цибуля сезонна – 690 кг., Цибуля рання зелена – 42 кг., Морква сезонна – 588 кг., Морква рання – 135 кг., Буряк сезонний – 669 кг., Буряк ранній – 80 кг., Кабачки – 320 кг., Гарбуз – 240 кг., Огірки сезонні – 776 кг., Огірки ранні в т. ч. тепличні – 274 кг., Помідори сезонні – 1389 кг., Помідори ранні в т. ч. тепличні – 260 кг., Баклажани – 80 кг., Перець солодкий – 110 кг., Часник – 17 кг. 11. Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: відповідно до тендерної документації. 12. Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: до 31.12.2022 року. 13. Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків): Оплата Покупцем Продавцеві вартості товару проводиться за фактично поставлений товар, відповідно рахунку та видатковій накладній Продавця, за цінами, вказаними у специфікації (Додаток №1 до Договору), на поточний рахунок Продавця, протягом 120 календарних днів з дати підписання уповноваженими представниками Сторін відповідних видаткових накладних. 14. Очікувана вартість предмета закупівлі: 363 377,00 грн. (триста шістдесят три тисячі триста сімдесят сім грн. 00 коп.) з ПДВ. 15. Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): не передбачено. 16. Джерело фінансування закупівлі: Кошти місцевого бюджету. 17. Розмір мінімального кроку пониження ціни: 3 633,77 грн. (три тисячі шістсот тридцять три грн. 77 коп. – 1% від очікуваної вартості. 18. Математична формула для розрахунку приведеної ціни (у разі її застосування): не застосовується. Оцінка тендерних пропозицій здійснюється на основі критерію «Ціна». Критерії оцінки тендерних пропозицій: ціна (питома вага цінового критерію – 100 %). 19. Інші критерії, що застосовуватимуться під час оцінки тендерних пропозицій, та їх питома вага (за наявності): відсутні. 20. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: «02» березня 2022 року. 21. Розмір забезпечення тендерних пропозиції (якщо замовник вимагає його надати): Не вимагається. 22. Вид забезпечення тендерних пропозиції (якщо замовник вимагає його надати): Не вимагається. 23. Умови надання забезпечення тендерних пропозицій: не передбачено, оскільки забезпечення тендерних пропозиції не вимагається. 24. Мова (мови), якою (якими) повинні готуватися тендерні пропозиції: Під час проведення процедур закупівель усі документи, що готуються замовником, викладаються українською мовою. Одночасно такі документи можуть мати автентичний переклад на іншу мову. Визначальним є текст, викладений українською мовою. Тендерні пропозиції учасників процедури закупівлі повинні бути складені українською мовою. Документи, що надаються учасниками процедури закупівлі у складі їх тендерних пропозицій, викладені іншими мовами, повинні надаватися разом із їх автентичним перекладом на українську мову. Вірність перекладу цих документів/справжність підпису перекладача засвідчується нотаріально. При цьому, проектна, технічна документація, документи, що підтверджують відповідність учасника процедури закупівлі кваліфікаційним критеріям, а також установчі та правовстановлюючі документи, які викладені в оригіналі російською мовою, потребують перекладу українською мовою. Визначальним є документ/текст, викладений українською мовою. 25. Дата та час розкриття тендерних пропозицій, якщо оголошення про проведення відкритих торгів оприлюднюється відповідно до частини третьої статті 10 Закону України «Про публічні закупівлі»: визначаються електронною системою закупівель автоматично, оголошення про проведення відкритих торгів оприлюднюється відповідно до частини першої статті 10 цього Закону України «Про публічні закупівлі». 26. Дата та час проведення електронного аукціону: визначаються електронною системою закупівель автоматично, оголошення про проведення відкритих торгів оприлюднюється відповідно до частини першої статті 10 цього Закону України «Про публічні закупівлі». _________________________ *Оголошення про проведення відкритих торгів сформовано у відповідності до положень статті 21 Закону України «Про публічні закупівлі» від 25.12.2015р. №922-VIII (зі змінами та доповненнями).
мін. крок: 1% або 3 633.77 UAH