-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
Манна крупа
Відповідність стандарту: ДСТУ1055:2006. Термін придатності повинен бути не менше 80% від терміну зберігання, який встановлений виробником відповідного товару. Складається з неоднорідних по кольору і формі частинок кремового або жовтуватого кольору, повинна мати підвищену зольність, мати значну кількість клітковини і білків, вологість 0,85%. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Крупа повинна відповідати вимогам ГОСТ/ДСТУ (ТУ), виготовлятись згідно з рецептурами та технологічними інструкціями, із додержанням санітарних правил для підприємств харчоконцентратної промисловості, чинних в Україні.