• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП
  • Без аукціону

М'ясо (філе курячої грудки, свинина (лопатка))

Куряче філе охолоджене, без льодяної глазурі та снігу. Філе грудинки куряче без шкіри і поверхневої плівки, неушкоджене, чисте, без будь-яких видимих чужорідних матеріалів, бруду та крові. Форма філе овальна. Колір від блідо-рожевого до рожевого, запах властивий свіжому м’ясу, без стороннього запаху. М’язова тканина щільна, пружна, без ознак псування. із залишковим терміном придатності на момент поставки не менше 90% від терміну придатності виробника. Без консервантів, ГМО. Фасована в упаковку, з чітким маркуванням. Свинина, охолоджена , без кісток (лопатка). Без льодяної глазурі та снігу. Повинно відповідати вимогам ДСТУ 7158:2010 ветеринарного законодавства та санітарно-епідеміологічним вимогам і нормам, м’якоть без залишків сала, у вигляді великих шматків, без кістки. Шматки м’яса мають бути не менше 2 кг. Поверхня м’яса рівна, необвітрена, м'ясо зачищене від сухожиль і грубих поверхневих плівок. Наявність хрящів і дрібних кісточок не допускається. Колір і запах характерні для доброякісного м’яса. Пакування: пластом не більше 10 кг. Залишок терміну зберігання на момент поставки повинен бути не менше 70% від терміну зберігання, який встановлений виробником. Без консервантів, ГМО. Фасована в упаковку, з чітким маркуванням.

Завершена

27 200.00 UAH з ПДВ