• Спрощена закупівля
  • Безлотова
  • КЕП

ДК 021:2015 код 15110000-2 М'ясо (Окорок курячий)

охолоджена або свіжа без вакумної упаковки. М’ясо повинно бути добре обезкровлене, без залишків пуху та пір’я, саден, плям. М'ясо повинно мати характерний м’ясний запах, без стороннього затхлого та гнилісного запаху. Жировий шар не повинен виступати за м’язову тканину більше, ніж на 1 см. Шкіра чиста, суха, не завітрена, без подряпин, розривів, плям та синців, відсутні сліди заморожування. Кісткова система без переломів і деформацій. М’язи щільні, пружні; якщо натиснути пальцем ямка, що утворилася, швидко вирівнюється. Колір м’язової тканини від блідо-рожевого до рожевого. Колір шкіри : блідо-жовтий з рожевим відтінком або без нього. Колір підшкірного та внутрішнього жиру – блідо-жовтий або жовтий. Не допускаються вміст рідини (гелю) для збільшення маси, залишки пера, пуху, пеньків і волосоподібного пір'я, воску.

Завершена

117 000.00 UAH без ПДВ
мін. крок: 0.5% або 585.00 UAH