-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
ПАСТА ТОМАТНА 25% ПО 0,500Г; СУХОФРУКТИ
Договір № 4 від 06.01.2022р 1. Натуральна паста томатна стерилізована з масовою часткою сухих речовин 25%.Сорт вищий. Фасування: скляна банка з кришкою500г. Термін зберігання: 3 роки. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника. Вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність.Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. 2. Сухофрукти: з груші, вишні, яблук, урюку, ізюмі та інші. Не повинні бути гнилих, пліснявих, горілих фруктів. Без ушкоджень шкідникв\ами. Розфасовані в ящик Сухофрукти: з груш, яблук Продукт повинно відповідати нормативному документу на цей вид продукції (товару): ДСТУ 8494:2015, Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Цілі приплюснуті плоди з видаленими кісточками, половинки плодів правильної округлої чи овальної форми з злегка зігнутими краями, одного вида, з непошкодженою шкіркою, не злипаючі при натисканні. Смак і запах властивий фруктам даного виду. Колір властивий фруктам які входять до складу продукту. Зараження шкідниками не допускається. Сухофрукти фасують в тару, мішки паперові непросочувальні не менше чим чотиришарові. Тара і матеріали для упаковки сушених фруктів повинні бути цілими, міцними, чистими, сухими, незараженими шкідниками та без будь-яких сторонніх запахів. На кожній пакувальній одиниці чи етикетці зазначається: найменування підприємства-потужностей; найменування продукту; дату виготовлення та строк придатності, дату пакування (число, місяць, рік); позначення цього стандарту. Строк придатності товару повинен становити не менше 90 % від терміну зберігання даного виду товару з дня поставки його на склад Замовника.