• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП
  • Без аукціону

Яйця курячі

Яйце куряче свіже, столове, харчове. Шкаралупа яєць має бути чистою, неушкодженою, без кров’яних плям та посліду. Категорія - С1; Середня вага одного яйця – 45-60 г; Фасування - в картонні лотки, з подальшою упаковкою в картонні ящики; Оцінка якості - відповідно ДСТУ 5028:2008. На підтвердження відповідності критеріям безпеки Учасник повинен мати Декларацію виробника (посвідчення про якість), видану виробником продукції. Інші вимоги: - Яйця повинні бути проштамповані. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. - Доставка товару здійснюється 2 рази на тиждень, з понеділка по п’ятницю, з 8.00 до 10.00 (відповідно до усної або письмової заявки Замовника) - Вимоги до терміну придатності - не менше 80% від загального терміну придатності на момент постачання.

Завершена

905.97 UAH без ПДВ