-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
мясо в асортименті
свинина вищого ґатунку, 1 категорія, свіже чи охолоджене, зі строком придатності не менше ніж 80% від загального строку придатності. Повинна мати запах, властивий запаху свіжої яловичини. Повинно відповідати ДСТУ 6030:2008. М'ясо охолоджене або свіже, без великої кількості жиру, м'ясо упруге, при натискуванні швидко приймає первинну форму. Не допускаються дрібні шматки та обрізки. Філе куряче та курячі бедра повинні бути вітчизняного виробника, свіже або охолоджене. філе куряче та курячі бедра свіже або охолоджене повинно бути світлого кольору, не обвітрене, без стороннього запаху, не повинно бути залишків шкури, згустків крові, забруднень.Поверхня помірно волога, колір відповідає м’ясу даного виду птиці. Консистенція м’яса щільна, ямки від надавлювання пальцем швидко зникають, м’ясний сік прозорий. Запах доброякісного м’яса, без стороннього запаху. Залишки терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не менше 80% до загального терміну зберігання. Без ГМО.