• Відкриті торги
  • Безлотова
  • КЕП

ДК 016-2010 "10.13.1 Консерви та готові страви з м’яса, м’ясних субпродуктів чи крові" (ДК 021:2015 "15131130-5 Ковбаси")

Товар повинен відповідати вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування. Мінімальний термін придатності товару на момент поставки Замовнику повинен складати не менше 85% до загального терміну зберігання. Обов`язкова наявність посвідчення про якість. В документах повинні бути аначені: відомості про виробника (ґатунок; дату виготовлення; термін збереження; документ у відповідності до вимог якого виготовлено продукт; склад продукту його харчову та енергетичні цінність.

Завершена

100 100.68 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 500.00 UAH