• Спрощена закупівля
  • Безлотова
  • КЕП

Сир кисломолочний, сир твердий

Сир кисломолочний повинен відповідати вимогам ДСТУ або ТУ виробника . Сир кисломолочний має бути жирністю від 9% (напівжирний ) до 18% у тарі виробника, з терміном збереження не більше 5 діб , при температурі 4+-2 С. Кисломолочний сир має бути натуральним, однорідної консистенції ( м`яка, мазка або розсипчаста) , ніжним, в міру щільним, однорідним та рівномірним по всій масі. Смак характерний кисломолочний , запах молока, без сторонніх присмаків і запахів, без цвілі, плісняви, гнилі , хімікатів , консервантів. Дозволено незначну кількість крупинок та незначне виділення сироватки. Колір : білий або кремовий відтінок, рівномірний за всією масою. Строк придатності – не менше 80 % від загального строку придатності. Масова частка білка не менше ніж 14% ,масова частка вологи від 65 % до 90 %. Обов’язкова позначка « БЕЗ ГМО ». Твердий сир (з масовою часткою жиру в сухій речовині не менше ніж 45%) Зовнішній вигляд - поверхня чиста, рівна, без механічних ушкоджень, сторонніх нашарувань і товстого поверхневого шару, покрита захисним покриттям, однорідний за всією масою, від світло-жовтого до жовтого. Запах та смак – в міру виражений сирний, від злегка кислуватого до слабо гострого, без сторонніх смаків і запахів. Консистенція - тісто ніжне, пластичне, однорідне по всій масі, злегка ламке при згині.

Завершена

36 540.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 182.70 UAH