-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
Сир кисломолочний, сир твердий
М'який, пухкий, розсипчастий, без відчуття частинок молочного білка. Смак і запах чистий, кисломолочний, без стороннього присмаку і запаху. Колір білий з кремовим відтінком, рівномірний по всій масі. Продукт не повинен містити ГМО, рослинних жирів,стабілізаторів,барвників,ароматизаторів. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація:назва харчового продукту,назва та адреса підприємствавиробника,вага,нетто,склад,дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про енергетичну цінність. Товар повинен мати відповідне пакування, яке забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування. Фасування – бруски 0,5 -1 кг. Упаковка – Картонні або дерев’яні коробки вистелені кашованою фольгою чи пергаментом. Поверхня чиста, рівна, без механічних ушкоджень, сторонніх нашарувань і товстого поверхневого шару, покрита захисним покривом, який щільно прилягає до поверхні сиру. Запах специфічний сирний, без сторонніх присмаків і запахів. Дозволено наявність присмаку пастеризації. Тісто пластичне, ніжне однорідне, злегка крихке. Колір однорідний за всією масою, від білого до жовтого. Жирність 50 %, ваговий, фасований, брусок або круг. Продукт не повинен містити ГМО, рослинних жирів, стабілізаторів,барвників, ароматизаторів. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація:назва харчового продукту,назва та адреса підприємствавиробника,вага,нетто,склад,дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про енергетичну цінність. Товар повинен мати відповідне пакування, яке забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування. Фасування – 5 -10 кг. Упаковка – термозбіжний пакет; ящики (дощані, картонні) вистелені обгортковим папером