-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
Кабачки, огірки
Кабачки свіжі культурних сортів. Зовнішній вигляд' Плоди свіжі, цілі, числі, здорові, не зів'ялі, технічно спілі, з не огрубілою шкіркою, гладкі або ребристі, з плодоніжкою, без пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками, без механічних пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками і хворобами, без зайвої зовнішньої вологості, типової для ботанічного сорту форми та забарвлення. Допустимий дефект: плодоніжка акуратно відрізана довжиною не більше 3 см. Допускаються вельми незначні поверхневі дефекти. Запах і смак: відповідно даному ботанічному сорту без стороннього запаху і смаку Зовнішня будова: м'якоть соковії і а, щільна, без пустот і тріщин, без перезрілих насіння, насіннєве гніздо з недорозвиненим білим насінням. Розмір плодів по довжині без плодоніжки (між місцем з 'єднання плодоніжки з плодом та закінченням вертушки плоду): від 7 до 10 см Маса плодів: від 50 до 225 г. Масова доля плодів зів'ялих з надлишковою зовнішньою вологою, запліснявілих. гнилих, запарених, з грубою пожовклою шкіркою, з пошкодженням м'якої і. "о, не більше не допускається____ Огірок солодкий свіжий культурних сортів. Зовнішній вигляд Плоди свіжі, цілі, здорові, чисті, непотворні, без механічшо пошкоджень, з плодоніжкою чи без неї, типової для ботанічного сорту форми т< забарвлення. Запах і смак: властиві даному ботанічному сорту, без стороннього запаху смаку. Допустимий дефект: допускаються плоди з незначним пожовтінням вершини ; сортів типу Міг, з незначним побурінням біля плодоніжки у сортів типа Ніжинский; злегк вигнуті плоди для довгоплідних і середньо плідних огірків (вгнутість не більше ніж 0,2 плоди з вирваною плодоніжкою (діаметр пошкодження не більше ніж 1,0 см) Внутрішн будова: м'якуш плоду цільний, з недорозвиненим водянистим насінням. Розмір плодів: дл короткоплідних довжина - не більше ніж 6 см. найбільший поперечний діаметр - не більш ніж 5,5 см, для середньоплідних довжина - не більше ніж 25см. найбільший поперечнії діаметр - не більше ніж 5.5 см Масова доля плодів зів'ялих з надлишковою зовнішньо вологою, запліснявілих, гнилих, запарених, з пошкодженням м'якоті