• Спрощена закупівля
  • Безлотова
  • КЕП

Сирні продукти (згідно ДК 021:2015 код 15540000-5)-сир м’який (творог)

технічні вимоги 1. Товар, що постачається повинен мати необхідні копії сертифікатів якості виробника, висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи або інший подібний документ, що підтверджує відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами, повинен бути оформлений відповідно до вимог законодавства України. 2. У разі якщо Постачальник не є виробником даної продукції він зобов’язаний надати лист від Виробника або договір співпраці з Виробником щодо законного продажу оригінального товару. 3. Товар не повинен містити небезпечні для організму речовини, в т.ч. штучні барвники, консерванти, ароматизатори, ГМО, тощо. 4. Кожна партія товару повинна бути окремо розфасована відповідно до заявки замовника. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, маса нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Товар повинен відповідати ГОСТУ, ДСТУ. Упаковка товару повинна бути не пошкодженою при поставці. 5. Строк придатності товару на момент поставки повинен становити не менше 90 % від загального терміну зберігання. 6. Постачальник разом з продукцією надає Замовнику накладну на товар та всю супровідну документацію (сертифікат якості (відповідності) підприємства-виробника) згідно вимог діючого законодавства. 7. Доставка товару здійснюється за адресою та заявкою замовника. - постачання товару здійснюється Постачальником на наступний день з дня отримання заявки до 14 год. 00 хв. 8. Розвантаження товару здійснюється силами та за рахунок Постачальника по заявці замовника на склад харчоблоку. 9. Доставка продукції повинна проводитися спеціалізованим автотранспортом який обладнаний холодильною установкою згідно з правилами перевезення продовольчих продуктів. Постачальник повинен надати завірені копії санітарних документів на транспорт та водія. Копії документів мають бути засвідченні печаткою учасника, підписом уповноваженої особи та мати надпис «згідно з оригіналом». 10. Приймання товару по якості, комплектності і кількості здійснюється уповноваженими представниками обох Сторін. 11. У разі виявлення неякісного товару, чи/або пошкоджену тару при поставці чи/або такого, що не відповідає умовам договору, Постачальник зобов’язаний замінити неякісний товар протягом однієї доби з моменту виявлення неякісного товару, без будь-якої додаткової оплати з боку Покупця. Технічні вимоги 1. Сир м’який Сир кисломолочний має бути із вмістом жиру 9%, упаковка – відра із пластмаси об’ємом 400-800 г. Залишок терміну зберігання на момент поставки повинен бути не менше 90 % від терміну зберігання, який встановлено виробником відповідного товару; відповідного товару. На тарі фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, без ГМО.

Завершена

75 000.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 1% або 750.00 UAH