-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
Масло вершкове
Товар повинен відповідати нормам ДСТУ 4339:2005. Масло вершкове (жирністю не менше 72,5%), мати посвідчення про якість та висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи. Масло, виготовлене лише з коров'ячого молока та продуктів його перероблення.Консистенція та зовнішній вигляд: Однорідна, пластична, щільна, поверхня на розрізі блискуча або слабко блискуча, суха. Смак та запах: чистий, добре виражений вершковий.Колір: від світло-жовтого до жовтого, однорідний за всією масою На споживчій тарі повинні бути вказані: - товарний знак, найменування підприємства виробника, маса НЕТТО; дата вироблення; термін зберігання; позначення стандарту, згідно з яким виготовлений і може бути ідентифікований товар; інформаційні відомості про енергетичну цінність, вміст білка, жиру і вуглеводів в 100 гр товару; інформація щодо сертифікації.