• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП
  • Без аукціону

Курчата-бройлери 1 категорії

Курчата-бройлери 1 категорії патрані (заморожені) Виробниче фасування по 1 шт., вага 1 шт. не менше 1,5 кг. М'язи тушок мають бути добре розвинуті, наявні відкладення підшкірного жиру, добре знекровлені 3 чистою поверхнею, без залишків пір'я, пеньків. Шкіра - чиста , суха, не завітрена, без подряпин, розривів, плям ,синців, для замороженого м’яса - відсутні холодильні опіки. Кісткова система без переломів і деформацій. Колір шкіри тушки від «білого» до жовтого; підшкірного та внутрішнього жиру - блідо жовтого або жовтого кольору; м’язової частини - від блідо - рожевого до рожевого. Запах - властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів. При варінні м’яса бульйон прозорий ароматний. Смак бульйону відповідає показникам доброякісного продукту. Сторонні запахи відсутні. Маркування відповідно до Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». Продукція вітчизняного виробника. Термін придатності товару від загального терміну зберігання, передбаченого виробником, на час поставки має складати не менше, ніж 90%. Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством, у том числі Законом України «Про основніпринципи та вимоги до безпечності та якостіхарчовихпродуктів», національним (регіональним) стандартам, згідно з яким виготовлено продукт.

Завершена

47 685.00 UAH з ПДВ