• Спрощена закупівля
  • Безлотова
  • КЕП

НАЦІОНАЛЬНИЙ КЛАСИФІКАТОР УКРАЇНИ Єдиний закупівельний словник ДК 021:2015: 24930000-2 - Фотохімікати (S-S-агар Salmonella shigella agar (НК 024:2019 58662 - Агар для Salmonella / Shigella spp. живильне середовище ІВД); Середовище ендо Endoagar (НК 024:2019 61627 - Агар для Enterobacteriaceae живильне середовище ІВД); Середовище Левіна (НК 024:2019 30642 -Середовище для вирощування бактерій); Середовище Мюллер-Хінтон (НК 024:2019 58639 - Агар Мюллера-Хинтона для дослідження антимікробної чутливості живильне середовище ІВД); Середовище Олькеницького (3-цукровий агар з сечовини) (НК 024:2019 58690 - Трьохцукровий залозистий агар для діффенціаціі Enterobacteriaceae ІВД); Середовище Плоскірєва (НК 024:2019 30642 - Середовище для вирощування бактерій); Агар поживний (НК 024:2019 58649 - Поживний агар живильне середовище ІВД); Менингоагар (НК 024:2019 33352 - Культурне середовище, селективне / диференційоване); Середовище Гісса з глюкозою (НК 024:2019 42734 - Реагент для проведення мікробіологічного тесту на визначення декстрози, IVD); Середовище Гісса з дульцитом (НК 024:2019 43548 - Реагент для мікробіологічного тесту на споживання дульциту, IVD); Середовище Гісса з лактозою (НК 024:2019 36220 - Мікробний реагент з використанням лактози IVD); Середовище Гісса з рамнозою (НК 024:2019 34329 - Реагент для мікробіологічного тесту на споживання рамнози IVD); Середовище Гісса з сахарозою (НК 024:2019 42775 - Реагент для мікробіологічного тесту на здатність ферментувати сахарозу, IVD); Середовище Гісса з мальтозою (НК 024:2019 38667 - Реагент для мікробіологічного тесту на споживання мальтози IVD); Середовище Гісса з ксілозою (НК 024:2019 53273 - D-ксилоза IVD, реагент); Середовище Гісса з арабінозою (НК 024:2019 42637 - Реагент для проведення мікробіологічного тесту на визначення арабінози, IVD); Середовище Гісса з іннозітом (НК 024:2019 42605 - Реагент для проведення мікробіологічного тесту на визначення інозитолу, IVD); Середовище Гісса з манітом (НК 024:2019 41144 - Реагент для мікробіологічного тесту на здатність ферментувати маніт IVD); Пептон ферментативний (НК 024:2019 33354 - Добавка для культурного середовища); Бульйон Сабуро (НК 024:2019 58661 - Бульйон Сабуро для культивування грибів живильне середовище ІВД); Біфідум середовище (НК 024:2019 30642 - Середовище для вирощування бактерій); Середовище ОТДМ (НК 024:2019 33352 - Культурне середовище, селективне / диференційоване); Коринебакагар з телуриту для Corynebacteriumsp (НК 024:2019 62101 - Агар з телуриту для Corynebacterium spp. живильне середовище ІВД); Агар мікробіологічний(агар-агар) (НК 024:2019 30642 - Середовище для вирощування бактерій); Лактобакагар (НК 024:2019 61627 - Агар для Enterobacteriaceae живильне середовище ІВД); Поживний бульйон (НК 024:2019 58650 - Поживний бульйон живильне середовище ІВД); Середовище малонат натрію (НК 024:2019 33352 - Культурне середовище, селективне / диференційоване); Цитратний агар Сімонса (НК 024:2019 58669 - Цитратний агар Сіммонса для Enterobacteriacae живильне середовище ІВД); Глюкозо-фосфатний бульйон (Кларка) (НК 024:2019 30642 - Середовище для вирощування бактерій)

Завершена

20 885.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 105.00 UAH