• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП
  • Без аукціону

Крупи та борошно пшеничне в/г (крупа гречана, рис, крупа ячнева, крупа овсяна)

Крупа гречана повинна мати коричневий колір,притаманний крупі смак та запах,бути чистими,сухими. Крупа гречана, цільне ядро без стороннього запаху, суха, вологість не повинна перевищувати норми. Фасування – 0,9-1,0 кг На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Залишок терміну зберігання на момент поставки продукту повинен бути не менше 80% від терміну зберігання, який встановлений виробником відповідного товару. Продукція повинна відповідати вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування. Обов'язкова наявність посвідчення про якість. Рис довгий або круглий. Зерна рису цілі, напівпрозорого кольору. Смак і запах зерен характерний для рису, фасування – 0,9-1,0 кг На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці Залишок терміну зберігання на момент поставки продукту повинен бути не менше 80% від терміну зберігання, який встановлений виробником відповідного товару. Продукція повинна відповідати вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування. Обов'язкова наявність посвідчення про якість. Крупа ячнева не повинна бути заражена та забруднена шкідниками. Колір та смак відповідно крупі ячній, без стороннього смаку та запаху. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування. Сертифікат відповідності, посвідчення якості (декларація виробника), висновок державної санітарно-епідеміологічної експертиз, маркування на упаковці. Фасування – 0,9-1,0 кг На споживчій тарі повинно бути зазначено маркування, що містить інформацію про назву продукції, групу, клас, тип та вид, назву та адресу виробництва, інформацію про вагу, склад виробу у порядку переваги складників, у тому числі харчових добавок та ароматизаторів, що використовувались при виробництві, калорійність та споживчу цінність виробу із вказівкою на кількість білка, вуглеводів та жирів у встановлених одиницях виміру на 100 грамів харчового продукту, кінцеву дату споживання або дату виробництва та строк придатності, номер партії виробництва, умови зберігання. Товар повинен відповідати показникам якості, встановленим для даного виду товару. Без ГМО. Борошно пшеничне в/г білого кольору, без уражень шкідниками, без стороннього запаху та смаку. Фасування – мішки 25-50 кг. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Залишок терміну зберігання на момент поставки продукту повинен бути не менше 80% від терміну зберігання, який встановлений виробником відповідного товару. Продукція повинна відповідати вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування. Обов'язкова наявність посвідчення про якість. Крупа вівсяна вищого ґатунку, чиста, без домішок,без шкідників, без по сторонніх запахів,без плісняви. Без ГМО. Фасування – 0,9-1,0 кг. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці.

Завершена

4 445.00 UAH без ПДВ