-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
М'ясо
Філе куряче повинно бути вітчизняного виробника, свіже або охолоджене. світлого кольору, не обвітрене, без стороннього запаху, не повинно бути залишків шкури, згустків крові, забруднень. Поверхня помірно волога, колір відповідає м’ясу даного виду птиці. Консистенція м’яса щільна, ямки від надавлювання пальцем швидко зникають, м’ясний сік прозорий. Запах доброякісного м’яса, без стороннього запаху. Залишки терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не менше 80% до загального терміну зберігання. Без ГМО. М'ясо свинини: Термообробка• Охолоджене Категорія • 1 категорія без кісток Оцінка якості ДСТУ 4590:2006 Зовнішній вигляд Поверхня чиста, незавітрена, без ослизнювання, без бахромок, краї зарівнені Колір Від світло – рожевого до червоного Запах Доброякісного м’яса, без стороннього запаху Характеристика якості м'ясо охолоджене, без великої кількості жиру, м'ясо пружне, при натисканні швидко приймає первинну форму, без кісток