-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
Заправки та приправки
Лавровий лист -не допускається пліснява, затхлість. З маркуванням на кожній упаковці. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов’язкова. Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством, в тому числі Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», вказаному ДСТУ. На кожній одиниці фасування повинна бути зазначена наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність; без ГМО, що має бути зазначено на упаковці Ванільний цукор-не допускається пліснява, затхлість. Властивий склад цукру без стороннього присмаку і запаху. З маркуванням на кожній упаковці. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов’язкова. Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством, в тому числі Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», вказаному ДСТУ. На кожній одиниці фасування повинна бути зазначена наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність; без ГМО, що має бути зазначено на упаковці Сіль - маркуванням на кожній упаковці. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов’язкова. Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством, в тому числі Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», вказаному ДСТУ. На кожній одиниці фасування повинна бути зазначена наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність