-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
Заправки та приправи
Перець червоний, чорний мелений повинен бути порошкоподібний темно – сірого кольору різних відтінків. Добре виражений та смак властивий перцю без стороннього запаху та присмаку. З маркуванням на кожній упаковці. На кожній одиниця фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов’язкова. Лавровий лист: листя здорові, не пошкоджені хворобами та шкідниками, зеленого кольору. Добре виражений запах та смак властивий лавровому листу без стороннього запаху та присмаку. З маркуванням на кожній упаковці. На кожній одиниця фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов’язкова. Сіль харчова, йодована: сіль кам’яна вагова. Фасована в мішки вагою по 25 кг, з маркуванням на кожному мішку. На кожній одиниця фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов’язкова.