• Спрощена закупівля
  • Безлотова
  • КЕП

ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо (тушки курчат бройлерів, куряче філе, печінка яловичини)

Перелік критеріїв та методика оцінки пропозицій із зазначенням питомої ваги критеріїв: Оцінка тендерних пропозицій здійснюється на основі єдиного критерію – ціни (питома вага критерію -100%), яка повинна включати податок на додану вартість (ПДВ) (якщо учасник є платником ПДВ). Методика оцінки: оцінка тендерних пропозицій проводиться за цінами тендерних пропозицій з врахуванням податку на додану вартість (з ПДВ). У разі якщо учасник не є платником ПДВ – в такому випадку ціна пропозиції зазначається без ПДВ. Розмір та умови надання забезпечення пропозицій учасників та забезпечення виконання договору про закупівлю: не вимагається

Завершена

61 600.00 UAH з ПДВ
мін. крок: 0.5% або 308.00 UAH