• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП
  • Без аукціону

Оброблені фрукти та овочі

Капуста квашена: зовнішній вигляд : рівномірно нашаткована смушками не ширше 5 мм або нарізана чи рублена вигляді часток різної форми не більше 12 мм в найбільшому розмірі без крупних часток качану та кусків листя чи у вигляді цілих качанів чи їх половинок. Консистенція соковита, щільна, хрустка. Запах ароматний, притомний для квашеної капусти. Смак кислувато - солонуватий , приємний, без гіркоти. Смак соку більш гострий, за смак квашеної капусти без соку. Колір світло – солом’яний Запаковане та промарковане (згідно вимог «Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних закладах» затвердженої спільним наказом Міністерств освіти і науки та охорони здоров’я України від 17.04.2006 №298/227). Помідор квашений: - помідори тверді, - середнього розміру, - не м’яті, - розсіл прозорий (на лимонній кислоті), - не гострі. Повинні відповідати стандартам українського санітарного контролю. ДСТУ 4697:2006. Фасування - пластикова ємність 3л. Запаковане та промарковане (згідно вимог «Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних закладах» затвердженої спільним наказом Міністерств освіти і науки та охорони здоров’я України від 17.04.2006 №298/227). Огірок солоний (квашений): - огірки цілі, не м’яті, не зморщені, зелено-оливкового кольору. Фасування - пластикова ємність 3л. Запаковане та промарковане (згідно вимог «Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних закладах» затвердженої спільним наказом Міністерств освіти і науки та охорони здоров’я України від 17.04.2006 №298/227). Квасоля консервована: квасоля не перезріла, одного середнього розміру. Тара – скляна банка (ємність), що забезпечує збереження цілісності та якості товару під час транспортування і зберігання. На упаковці (тарі) обов’язково повинно бути вказано склад продукту, дата виготовлення, термін придатності, умови зберігання, дані про виробника. Запаковане та промарковане (згідно вимог «Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних закладах» затвердженої спільним наказом Міністерств освіти і науки та охорони здоров’я України від 17.04.2006 №298/227). Зелений горошок консервований: – вищого ґатунку. Не заморожений. Виготовлений із мозкових сортів консервної стадії зрілості. Розфасовані в тару виробника, тара – до 1,0 кг. На упаковці (тарі) обов’язково повинно бути вказано склад продукту, дата виготовлення, термін придатності, умови зберігання, дані про виробника. Запаковане та промарковане (згідно вимог «Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних закладах» затвердженої спільним наказом Міністерств освіти і науки та охорони здоров’я України від 17.04.2006 №298/227). Паста томатна: – ДСТУ 5081:2008. Продукти томатні концентровані. Виготовлена зі зрілих якісних томатів. Консистенція однорідна, густа. Повинна мати характерний колір (яскраво-червоний) та смак (без гіркоті та плісняви). Не повинно бути потемніння верхнього шару. Розфасовані в тару виробника, тара – до 1,0 кг. На упаковці (тарі) обов’язково повинно бути вказано склад продукту, дата виготовлення, термін придатності, умови зберігання, дані про виробника. Запаковане та промарковане (згідно вимог «Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних закладах» затвердженої спільним наказом Міністерств освіти і науки та охорони здоров’я України від 17.04.2006 №298/227). Повидло: повинно бути однорідною густою масою без насіння, кісточок, шкірочок. Розфасоване в скляну або жерстяну тару. Дуже густе повидло може бути розфасоване в ящики, вислані пергаментом. Не повинно бути зацукрованим. Повинно мати характерний смак та запах. Тара – пластикова ємність об`ємом 0,5÷1,0 кг. На упаковці (тарі) обов’язково повинно бути вказано склад продукту, дата виготовлення, термін придатності, умови зберігання, дані про виробника. Запаковане та промарковане (згідно вимог «Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних закладах» затвердженої спільним наказом Міністерств освіти і науки та охорони здоров’я України від 17.04.2006 №298/227). Сухофрукти та родзинки: з груші, вишні, яблук, урюку, ізюму та інші. Не повинно бути гнилих, пліснявих, горілих фруктів. Без ушкоджень шкідниками. Розфасовані у чисті мішки, пакети. На упаковці (тарі) обов’язково повинно бути вказано склад продукту, дата виготовлення, термін придатності, умови зберігання, дані про виробника. Запаковане та промарковане (згідно вимог «Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних закладах» затвердженої спільним наказом Міністерств освіти і науки та охорони здоров’я України від 17.04.2006 №298/227). Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, які встановлено нормативно правовими актами України, ТУ та ДСТУ (Наказ МОН України та МОЗ України від 17.04.2006 року № 298/227 «Про затвердження інструкції з організації харчування дітей у дошкільних закладах», Наказ МОН України та МОЗ України від 15.08.2006 року № 620/563 «Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах», ДСП «Влаштування, обладнання, утримання дошкільних навчальних закладів та організації життєдіяльності дітей» затверджені Наказом МОЗ України від 01.08.2013 року № 678, Закон України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 року № 771/97-ВР (зі змінами))

Завершена

33 680.00 UAH без ПДВ