-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
Сир кисломолочний ДК 021:2015 15540000-5 Сирні продукти
Сир виготовлений за ДСТУ, ТУ за рецептурами та технологічними інструкціями, затвердженими в установленому порядку з дотриманням вимог санітарного законодавства України для підприємств молокопереробної промисловості. Кожна партія товару поставляється з документами, що підтверджують їх якість та безпеку (посвідчення / декларація виробника про якість, санітарно-гігієнічні висновки тощо). Вміст мікотоксинів, антибіотиків, пестицидів, радіонуклідів, гормональних препаратів у кисломолочному сирі не повинен перевищувати допустимих рівнів, встановлених центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України. Смак і запах: чистий, добре виражений вершковий з присмаком пастеризації та кисломолочний. Характерний кисломолочний, без сторонніх присмаків і запахів. Консистенція та зовнішній вигляд: м’яка, мазка або розсипчаста. Дозволено незначну крупинчастість та незначне виділення сироватки. Колір: білий або з кремовим відтінком, рівномірний за всією масою. Умови зберігання: не більше 7 днів при температурі зберігання 4+/-2°С. На споживчій (транспортній) тарі повинно бути маркування/етикетування державною мовою, що містить наступну інформацію: назву продукту із зазначенням масової частки жиру(власну назву за наявності); назву підприємства - виробника, його адресу і телефон; склад продукту у порядку переваги складників; масу нетто, кг; інформаційні дані про харчову та енергетичну цінність; номер партії; кінцева дата споживання «Вжити до» або дата виробництва та строк придатності; умови зберігання; позначення ДСТУ (ТУ). Товар поставляється в споживчій (транспортній) тарі, що відповідає вимогам чинного законодавства та забезпечує цілісність товару, його товарний вигляд, забезпечує збереження його споживчих властивостей, а також якість та безпеку під час транспортування і зберігання.