• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП
  • Без аукціону

Кейтерингові послуги

1. Виконавець зобов’язується: 1.1. Забезпечити закупівлю продуктів харчування виключно у безпосередніх виробників належної якості. 1.2. Забезпечити належну якість приготовлених страв (згідно із затвердженим двохтижневим меню) відповідно до Державних санітарних правил і норм. 1.3. Допустити до контролю за якістю сировини, з якої готуються страви, представників Замовника, працівників Галицького районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області. 1.4. Для підтвердження якості продуктів харчування, з яких готується їжа для гарячого харчування, на вимогу Замовника, представити документи, які характеризують якість продуктів харчування: сертифікати якоеті/посвідчення якості/висновки державної санітарно-епідеміологічної експертизи/ветеринарні свідоцтва про продукцію тваринного походження.

Завершена

41 800.00 UAH без ПДВ