-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
ДК 021:2015:15110000-2 М’ясо. Печінка яловича, тушки курей охолоджені.
Кури потрошені, охолоджені цілими тушками, І категорії повинні відповідати по вгодованості (вагою від 1,7 кг) і якості І-й категорії. На тушках не повинно бути залишків пір'я та колодочок, а також внутрішнього жиру, нирок, легенів, серця, печінки та шиї без рідини. Тушки не повинні бути пошкодженні. Постачальник забезпечує таке пакування товару, яке необхідне для запобігання його пошкодженню або псуванню під час транспортування до кінцевого пункту призначення. Зовнішній вигляд : печінка яловича без зовнішніх кровоносних сосудів, лімфатичних вузлів та жовчного міхура з протоками, світло-коричневого або коричневого кольору. Не допускається печінка яловичини не свіжа, неналежно оброблена (з порізами та розривами), загубивши природний колір. Пакована у чисті металеві або поліетиленові ящики не більше 15 кг. На кожному ящику повинна бути етикетка з вказівкою: найменування продукції; найменування відправника; маса нетто(кг); номер бригади або пакувальника; позначення справжнього стандарту. ДСТУ, відповідність іншим вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування.