-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
«М’ясопродукти» (Ковбаса варена лікарська в/г, ковбаса варена молочна в/г, ковбаса варена з телятини в/г, сосиски молочні в/г, сосиски з телятиною в/г, сардельки з телятиною в/г, ковбаса варено-копчена московська в/г, ковбаса варено-копчена салямі в/г, ковбаса сирокопчена сервелат в/г, ковбаса сирокопчена махан в/г, ковбаса сирокопчена хмизок в/г, балик сиров’ялений в/г, шийка варено-копчена в/г, карбонат варено-копчений в/г, грудинка варено-копчена в/г.)
Товар – повинен відповідати нормативним документам на цей вид продукції, а саме: ДСТУ та Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Вимоги: Зовнішній вигляд - Поверхня чиста, суха, без плям, злипів, пошкоджень оболонки і напливів фаршу. Вигляд на розрізі: колір від рожевого до темночервоного кольору, без сірих плям і порожнин та містить шматочки сала, свинини, грудинки, жиру яловичого або баранячого, баків (щоковини) тощо. Дозволено відхил розмірів окремих шматочків на зрізі їх за діагоналлю. Консистенція - Пружна Смак і запах - Смак приємний, злегка гострий, в міру солоний, з вираженим ароматом прянощів і копчення, з запахом часнику або без нього, без сторонніх присмаку і запаху. Масова частка вологи для ковбас, не більше ніж 52%. Масова частка жиру не більше 45%. Строк придатності товару до споживання повинен становити не менше ніж 80% до кінцевого терміну придатності з дати поставки на склад Замовника. Загальний термін зберігання продукції повинен становити не менше 20 днів. Пакування і тара. Транспортне пакування – картонні ящики масою нетто не більше ніж 20 кг, які повинні бути міцними, сухими, чистими та без стороннього запаху. Маркування тари повинно бути згідно з чинними нормативно-правовими актами та нормативними документами, а також відповідати Закон України "Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів"№ 2639-VIII від 6 грудня 2018 року. Тара повинна бути дозволена до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України і контакту з харчовими продуктами, про що повинні бути надані відповідні документи в складі пропозиції (висновок державної експертизи). Маркування. Маркування має бути виконано державною мовою, типографським способом, згідно з законодавством України та містити всю необхідну інформацію.