-
Спрощена закупівля
-
Однолотова
-
КЕП
Консерви та готові страви з м'яса, м'ясних субпродуктів чи крові
Товар повинен відповідати ДСТУ Ковбасні вироби повинні бути вищого ґатунку та першого гатунку, не повинні містити добавки Е221,Е251, Е212 (бензоат натрію), і Е 213 (бензоат кальцію), Е 621 (глутамат натрію). Не містить у реціптурі круп, та мати 85% м`ясної частки. Не дозволяються до реалізації ковбаси з забрудненою оболонкою, з лопнутою оболонкою чи поламані батони, з напливами фаршу над оболонкою, зі злипами більш встановлених розмірів, з наявністю сірих плям, великих пустот жирових та бульйонних отеків. Сосиски і сардельки не допускаються до реалізації з сірим кольором батонів або сірими плямами на розрізі, з великими сліпами. З забрудненням та жировими й бульйонними стеками. На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше 80 % до загального терміну придатності до споживання. Упаковка, маркування, транспортування товару повинні відповідати встановленим вимогам. При поставці повинна дотримуватись цілісність упаковки та санітарно-технічні вимоги. Постачання товару здійснюватиметься партіями відповідно до заявок замовника. Поставка партії товару повинна бути здійснена протягом трьох діб з дня направлення замовником заявки на відповідну партію товару. При постачанні товару учасник повинен разом з товаром надавати документи, що підтверджують якість і безпечність продуктів на кожну заявлену партію згідно з вимогами чинного законодавства та стандартами якості. Наявність при постачанні товару документів, що підтверджують якість та безпеку харчових продуктів, продовольчої сировини: копію сертифікату відповідності/посвідчення про якість на товар від виробника.
мін. крок: 1% або 1 830.47 UAH