-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
м'ясо яловиче великий шматок, печінка яловича
М’ясо яловиче великий шматок - без кісток в великих шматках, в охолодженому (температура в товщі м'язів не перевищує від 0° до 4°С) або парному стані (температура в товщі м'язів стегна не нижче 35°С), з молодих туш; за показниками відповідає ветеринарній довідці, з незначною кількістю прожилок та плівок. М'якуш, отриманий від тазостегнової та лопаткової частин туш, зачищених від сухожилок і грубих поверхневих плівок, без наявності залишків крові, субпродуктів. Краї зарівнені, без бахром. Глибина надрізів м'язової тканини не більша ніж 10 мм. Поверхня чиста, не завітрена, без слизі; без стороннього запаху. Колір від рожево-молочного до рожевого. Вага від 0,5 кг до 3 кг. Температура в товщі продукту від 0 до 6 С. Напівфабрикати пакують без вакууму або під вакуумом в полімерні, плівкові матеріали, що дозволені центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров'я для контакту з харчовими продуктами. Кожне пакування повинне мати маркування, на якому повинно бути позначено окрім загальних вимог клас або сорт м'яса, вид, категорія та його термічний стан, дата виробництва (число, місяць, рік) умови зберігання, номер партії, позначення стандарту. Печінка яловича - за зовнішнім виглядом чиста без кров’яних згустків, залишків лімфатичних вузлів, зв’язок, жиру, патологічних змін, без сторонніх запахів. Колір коричневий або червоно-коричневий. Відповідність державним стандартам України або технічним умовам виробника. Не дозволяється заморожена печінка, печінка яка втратила типове забарвлення поверхні з розрізами і розривами. Без синтетичних барвників, ароматизаторів, підсилювачів смаку, підсолоджувачів, консервантів, ГМО.