-
Спрощена закупівля
-
Безлотова
-
КЕП
М’ясо (Мясо яловичина 8100.00 грн. + філе куряче 12500.00 грн.)
М’ясо яловичини охолоджене Категорія: виший сорт , 1 –й сорт Якість: ДСТУ 6030: 2008, ДСТУ 4426:2005, ГОСТ 7595-79, ISO/ Термообробка: охолоджене. Вимоги до пакетування: транспортування тільки в спеціальних ящиках. Кістки: без кісток. Оцінка якості: м'ясо охолоджене з температурою в товщині м’якоті від +4 до 0°С. Поверхня м’яса рівна необвітрена, зачищена від сухожиль і грубих поверхневих плівок, без великої кількості жиру, м'ясо пружне, при натискуванні швидко приймає первинну форму. Не допускаються дрібні шматки та обрізки. Термін придатності від загального терміну зберігання, передбаченого виробником, на час поставки (не менше, ніж): не менше 90% Колір: від рожевого до червоного. Запах: доброякісного м’яса, без стороннього запаху. Якість товару повинна відповідати вимогам відповідних діючих нормативних документів. Постачальником постачається тільки м'ясо тварин, забій яких здійснюється на бойні або м’ясокомбінаті, які мають відповідні дозволи санітарно-епідеміологічної станції/ветеринарної служби (дозвіл надається при кожній поставці). Тара, упаковка: товар повинен передаватися Замовнику в упаковці, яка відповідає характеру товару, забезпечує цілісність та збереження його якості під час перевезення. Кожна одиниця упаковки забезпечується маркувальним ярликом: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Філе куряче Курятина • Термічний стан Легкозаморожене (м’ясо птиці, яке зберігає протягом усього періоду після заморожування внутрішню температуру від -1,5С до -12С), Підморожене (м’ясо птиці, яке зберігає протягом усього періоду після заморожування внутрішню температуру від -2С до -3С ), Охолоджене (м’ясо птиці, яке зберігає протягом усього періоду після забивання птиці і подальшого охолодження внутрішню температуру від -2С до +4С включно) • Зовнішній вигляд без згустків крові, з чистою поверхнею, без залишків кишечника та репродуктивних органів всередині, зовнішня поверхня суха, не завітрена, жировий шар не повинен виступати за м’язову тканину більше, ніж на 1 см, внутрішня поверхня чиста, без згустків крові, без льодяної глазурі та снігу, з повністю видаленим оперінням, добре знекровлені, без переломів стегнових кісток
мін. крок: 1% або 206.00 UAH