-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
-
Без аукціону
ДК 021:2015 "Єдиний закупівельний словник", код CPV 15810000-9 "Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби" (Хліб із пшеничного борошна вищого ґатунку подовий; хліб із житнього борошна подовий)
Хліб із пшеничного борошна вищого ґатунку подовий повинен бути виготовлений з пшеничного борошна вищого ґатунку; не різаний; фасований; мати цілу форму без ознак забруднення, пошкоджень (вм'ятин, деформацій), всередині не повинно бути непропеченого тіста; верхня шкоринка не повинна бути приплюснута або зморщена. Колір золотисто-коричневий, без підгорілостей; добре пропеченим, еластичним, не липким, не вологим на дотик, без грудочок та слідів поганого вимішування, а також не крихким; смак, властивий даному виду виробів, без стороннього присмаку; запах, властивий даному виду виробів, без стороннього запаху. Хліб із житнього борошна подовий повинен бути не різаний, фасований. За якісними показниками повинен мати однорідну, коричневу з глянцевим відливом поверхню. Нижня кірка може мати невеликі тріщини та підриви, як правило буханки довгасті з закругленими кінцями. Смак житнього хлібу своєрідний з кислуватим присмаком. М'якуш хлібу повинен бути не липким, рівномірно пористим й без пустот, еластичним. Повинен відповідати вимогам ДСТУ-П 4583:2006