-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Сирні продукти
Запропонований товар повинен відповідати вимогам Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», державних стандартів (технічних умов). Сир кисломолочний (напівжирний, жирністю не менш ніж 9 %). Смак і запах – кисломолочний ,який виробляють сквашуванням молока, маслянки чи її суміші з молоком, заквашувальними препаратами із застосуванням способів кислотної, кислотно-сичужної або термокислотної коагуляції білка, без додавання компонентів немолочного походження, без сторонніх, не притаманних сиру кисломолочному смаків, не цвілий, без сміття, без гіркості. Колір – білий, рівномірний за всією масою. Обов’язковою умовою є фасування сиру кисломолочного з маркуванням. Термін придатності Сира кисломолочного – згідно ДСТУ 4554:2006 – не більше 36 годин. Термін придатності Бринзи – не більше 20 діб. Постачання продукції на склад замовника щодня, також у вихідні і святкові дні з 6.00 до 6.30. Для підтвердження надати сканований оригінал декларації виробника про термін придатності сира кисломолочного та бринзи. Сир твердий - Зовнішній вигляд - Кірка рівна, тонка, без пошкоджень і товстого підкоркового шару, покрита полімерною плівкою під вакуумом, що щільно прилягає до поверхні сиру. Поверхня сиру – чиста. Смак та запах – виражений сирний, злегка кислуватий, без побічних присмаків та запахів. На розрізі сир має рівномірнорозміщенний малюнок, що складається з глазків неправильної, вуглуватої та щілевидної форми. Колір тіста - від легко - жовтого до жовтого, рівномірний по всій масі. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО). На підтвердження вимоги надати сканований оригінал експертного висновку Сир кисломолочний, Бринза та Сир твердий які планує постачати Учасник закупівлі для виявлення генетично модифікованих компонентів (ГМО) з використовуванням молекулярно-генетичних методів дослідження (ПЛР у реальному часі RT-PCR) с вказівкою країни походження та умов проведення випробувань ( Замовником протоколу лабораторних випробувань харчової продукції повинен бути учасник закупівлі) датований не більше місячної давнини відносно дати оголошення закупівлі через систему електронних закупівельProzorro, але не пізніше дати розкриття.Товар не повинен містити глютен. На підтвердження вимоги надати сканований оригінал експертного висновку Сир кисломолочний, Бринза та Сир твердий які планує постачати Учасник закупівлі для визначення глютену в харчовій продукції методом ПЛР у реальному часі с вказівкою країни походження та умов проведення випробувань. ( Замовником протоколу лабораторних випробувань харчової продукції повинен бути учасник закупівлі) датований не більше місячної давнини відносно дати оголошення закупівлі через систему електронних закупівельProzorro, але не пізніше дати розкриття.