-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
15330000-0 - Оброблені фрукти та овочі, Родзинки сушені жовтого кольору, сорт вищий, розмір середній, Капуста квашена, сорт перший, Овочева суміш заморожена(капуста цвітна,брокколі,кап.брюссельська,горош.солодкий,квасоля стручкова), Кукурудза зерно заморожена(солодка), Огірки солені, сорт перший, Томати червоні солені, сорт перший, ДСТУ 8002, 1 кг, Ікра кабачкова Господарочка, Cуміш сухофруктів зі сливами, ДСТУ 2435, ДСТУ 8494, Суміш фруктово-ягідна, заморожена(суміш ожини,вишні,смородини,полуниці,сливи), Повидло яблучне, стерилізоване, ґатунок перший, ДСТУ 6072.
Строк (термін) поставки (передачі) Замовнику всього обсягу товару – до 31.12.2025р включно. Товар постачається партіями два-три рази на тиждень по заявці Замовника протягом строку дії договору. Поставки Товару здійснюються Постачальником поетапно, дрібними партіями, відповідно до потреб Замовника, без обмежень мінімального обсягу кількості Товару в межах однієї поставки (одного замовлення) Товару, в обсягах та у строк визначений замовленням (заявкою) Замовника, на наступний день з моменту отримання замовлення (заявки). Поставка товару повинна здійснюватися Постачальником у робочі дні – з понеділка по п’ятницю з 07-00 години до 12-00 години. Продукція поставляється за рахунок Постачальника на склад Замовника за адресою: місто Вишгород пр-т Мазепи 6-А ,Київська область, 07301, Україна. Поставка та розвантаження Товару за адресою Замовника проводиться працівниками Постачальника і за його рахунок.Приймання продукції за асортиментом, кількістю і якістю здійснюється на складі Замовника та підтверджується товарною та видатковою накладною. Постачальник здійснює поставку транспортом, що спеціально облаштований для перевезення Товару, зазначеного у цьому Договорі та відповідає іншим вимогам встановленим для перевезення Товару.Водій цього транспорту, а також особи, що супроводжують Товар у дорозі і виконують вантажно-розвантажувальні роботи, повинні мати при собі особову медичну книжку з результатами проходження обов'язкових медичних оглядів та повинні бути забезпечені санітарним одягом. Представник Замовника має право перевіряти наявність санітарних книжок водія і інших осіб, що супроводжують Товар.Постачальник повинен дотримуватися санітарних правил при транспортуванні товару - продуктів харчування, в тому числі зобов’язаний дотримуватися температурного режиму при перевезенні і зберіганні товару.