-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
- 2
Філе куряче заморожене, крило 2 фаланги куряче заморожене
Філе куряче, заморожене повинне мати добре розвинену м’язову тканину, без плям та крововиливів, без стороннього запаху, блідо – жовтого кольору з рожевим відтінком, поверхня не ушкоджена; суха, не завітрена; м’язи щільні, пружні. Запах властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів. Не допускається наявність ознак псування, ослизнення тощо. Філе має бути розфасований у споживчу тару. Крило 2 фаланги куряче, повинне бути заморожене. Крило 2 фаланги куряче повинне бути чистими, без подряпин, розривів, плям та синців. Кісткова система без переломів та наявності оголених кісток. Колір крила від блідо-рожевого до рожевого без темної пігментації, колір підшкірного та внутрішнього жиру блідо-жовтий або жовтий. Запах при розморожуванні властивий свіжому, доброякісному м’ясу птиці без сторонніх запахів. Крило не повинне бути заморожене більше одного разу, мати ознаки холодильних опіків. У кожному транспортному пакуванні повинні бути крило 2 фаланги куряче, однієї дати виготовлення, заморожені (мати температуру -18 градусів), одного виду пакування. Має бути розфасований у споживчу тару Пакування товару, повинне відповідати діючим стандартам, технічним умовам та забезпечувати зберігання споживацьких властивостей товару під час його транспортування та зберігання. Доставка проводиться дрібними партіями відповідно наданої Замовником заявки, за умови попереднього узгодження об’єму, дати та часу поставки, не пізніше 3 (трьох) робочих днів з моменту одержання заявки. Під час укладання Договору Постачальник надає Замовнику забезпечення виконання Договору у розмірі 5 %